Un solitari gol decanta un partit que hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips

JORNADA 25
Fitxa del partit:


ESCOLA FUTBOL BASE VENDRELL
Danae Pardo – Marta Vidal – Anna Martínez – Anna Ruiz – Claudia Sentis – Claudia Fernández – Alicia Sánchez – Minerva Pacheco – Andrea Alferez – Albanta Leon – Abril Aldomà
Suplents: Aina Jiménez – Elisabet Aleu – Anna Rovirosa

CF GANDESA
Aída Bosque – Paula Frigola – Iris Fontanet – Paula Aguiló – Jazmin Pedrol – Gemma Pomada – Janira Pedrol – Ariadna Margalef – Cinta Ferré – Iuliana Tugui – Sara Sabaté
Suplents: Julia Ripoll – Sofia Aubà
Entrenador: Jordi Calvo

Estadi:

Camp de Futbol Municipal de Santa Oliva

Gol:

1-0 Elisabet Aleu (64’)

Àrbitre:

Marcel Vaqué Sarsal (Tarragona)
Targetes grogues Escola Futbol Base Vendrell: cap
Targetes grogues Gandesa: cap

Crònica:

No va poder el Gandesa trencar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives en el seu darrer desplaçament de la temporada, tot i tenir opcions, en una partit on qualsevol dels dos equips s’hagués pogut endur la victòria.
Des de bon inici, ja es va viure un partit molt obert, amb força imprecisions i sense pràcticament control d’unes i altres a la zona mitja del camp, el que provocava que el joc fos molt directe, amb continues anades i tornades, alternant-se les ocasions de gol a les dues porteries. Però, tot i les abundants accions atacants ni les del Vendrell ni les de Gandesa eren capaces d’inaugurar el marcador, arribant-se a la fi dels primers quaranta-cinc minuts amb el 0-0 inicial.

Milloraven el seu joc les noies de Jordi Calvo a la represa, tenint una mica més de control de la pilota i dominant una mica més el partit, gaudint de cinc o sis ocasions clares de gol que no encertaven a convertir, mentre que les ocasions locals eren dues bàsicament, acabant una d’elles estavellant-se al pal i l’altra al fons de la porteria, al minut 64 del matx, en una sortida a la contra en pilota llarga. Encara que fins a la fi dels noranta minuts el partit continuaria amb la mateixa línia, l’1-0 s’acabaria convertint en el resultat final.
El proper dissabte, les gandesanes buscaran acomiadar la seva primera temporada al futbol 11, sumant els tres punts en el partit que les enfrontarà al Municipal de la capital de la Terra Alta a l’At. Castellserà.

Redactor:

Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!