Un mal inici de partit condemna al femení

JORNADA 22
Fitxa del partit:

CF GANDESA
Julia Ripoll – Iris Fontanet – Laura Castellví – Paula Aguiló – Sofia Aubà – Andrea Cuello – Janira Pedrol – Ariadna Margalef – Eulalia de Sanjuan – Iuliana Tugui – Sara Sabaté
Suplents: Paula Frigola – Cinta Ferré
Entrenador: Jordi Calvo

CANYELLES ASSOCIACIÓ ESPORTIVA CF
Natàlia Urbano – Maria Sintes – Marina Ojeda – Judith Peña – Queralt Moreno – Nerea Valero – Ana Susino – Olalla Egea – Nahiara Valderrama – Paula Torres – Carla Gallego
Suplent: Vera Llopart
Entrenador: Eduardo Alvarez

Estadi:

Camp de Futbol Municipal de Gandesa

Gols:

0-1 Ana Susino (02’); 0-2 Nerea Valero (12’); 1-2 Andrea Cuello (21’); 1-3 Nerea Valero (70’)

Àrbitre:

Youssef Abaghad (Terres de l’Ebre)
Targetes grogues Gandesa: Iris Fontanet
Targetes grogues Canyelles: cap

Crònica:

Després de gaudir de descans a la jornada 21, com a conseqüència de la retirada de la competició del San Salvador, el Gandesa afrontava la jornada 22 rebent al Municipal a les quartes classificades.
Desafortunadament, com ja ha vingut succeint a més d’un partit aquesta temporada, la sortida al camp de les gandesanes no era la més adient, oferint un ritme molt baix d’intensitat, que les visitants aprofitaven per fer-se amb el control del partit i reflectir-ho al marcador, així al minut 2 ja es posaven per davant i només 10 minuts més tard anotaven el 0-2, que tot i encara restar gairebé 80 minuts de joc per endavant, complicaven molt el poder sumar un resultat positiu. El 0-2 en contra suposava un punt d’inflexió per les locals, que eren capaces de reaccionar, revertint la situació dels primers minuts, fent-se amb el control del partit i començant a generar ocasions de gol, aconseguint, al minut 21, per mig d’Andrea Cuello, escurçar distancies. Amb l’1-2 s’arribava a la fi dels primers quaranta-cinc minuts.

El segon temps continuaria amb la mateixa tònica que havia finalitzat el primer, amb un Gandesa dominador, que sortia a la cerca de l’empat, gaudint d’ocasions per aconseguir-ho, però el gran inconvenient d’estar abocades a l’atac és que el teu rival por aprofitar alguna acció per sorprendre al contraatac, com així va succeir al minut 70, quan establien l’1-3. Tot i els dos gols, de nou en contra, les gandesanes ho van seguir intentar en els minuts que restaven per disputar-se però sense cap mena d’èxit.   

Redactor:

Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!