Tot i millorar al segon temps, les gandesanes encaixen una nova derrota

JORNADA 11
Fitxa del partit:

FC TARRACO
Penelope Sumeo – Laia García – Alexia Mantas – Alba Gallardo – Mireia Fortuny – Judith Algaba – Nidia López – Marta González – Nayara Alcazar – Marina Garriga – Laura Rivas
Suplents: Emma Rivero – Alejandra Fernández – Anna Esparza – Brenda Giménez – Natalia Zamora
Entrenador: Oscar Morgado                          

CF GANDESA
Aída Bosque – Iris Fontanet – Laura Castellví – Paula Aguiló – Sofia Aubà – Jasmin Pedrol – Janira Pedrol – Ariadna Margalef – Iuliana Tugui – Sara Sabaté – Taís Morales
Suplents: Andrea Cuello
Entrenador: Jordi Calvo

Estadi:

Camp de Futbol Municipal Antonio Ortega Parejo. Tarragona

Gols:

1-0 Marta González (67’); 2-0 Laura Rivas (74’)

Àrbitre:

Laia Rodríguez Parra (Tarragona)
Targetes grogues Tarraco: Nayara Alcazar
Targetes grogues Gandesa: Janira Pedrol, Sofia Aubà

Crònica:

Després de l’aturada nadalenca, el passat diumenge tornaven a la competició les noies dirigides per Jordi Calvo en el desplaçament al Municipal Antonio Ortega Parejo de Tarragona per enfrontar-se al FC Tarraco.

No protagonitzaven les visitants un brillant primer temps, mostrant-se des d’un bon inici bastant insegures i acumulant moltes imprecisions, fent-se les tarragonines amb el control del joc i el domini del partit, gaudint d’un bon grapat d’ocasions, que tant sols la meritòria actuació de la portera gandesana, Aída Bosque, impedia que pugessin al marcador, arribant-se al final del primers quaranta-cinc minuts amb el 0-0 inicial.

Els hi anava bé el pas pel vestidor a les gandesanes, ja que la millora en el segon temps era notable, mostrant-se molt més intenses en la disputa de la pilota, equilibrant força l’encontre. Seria l’efectivitat o encert cara a porta la que acabaria decidint el signe del matx, ja que del parell d’ocasions que cadascun dels equips va disposar, les locals en traurien profit mentre les visitants es lamentarien per no haver-les sabut materialitzar. Al minut 67, una pilota filtrada dintre de l’àrea, després de superar a totes les defenses gandesanes era rematada al segon pal al fons de la xarxa, suposant l’1-0. I només set minuts més tard, en un llançament de falta directa arribava el 2-0 que sentenciava definitivament el partit.  

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!