PRETEMPORADA. CD LA CAVA 0 – CF GANDESA 2

Gols: 0-1 (26’) Albert Castell; 0-2 (60’) Saumell.

 

S’esperava en expectació aquest darrer partit de pretemporada enfront La Cava, on segons paraules del tècnic gandesà, Javi García, havíem de veure un onze molt similar al que pot debutar al campionat el proper dissabte al camp de l’Ascó.

El CF Gandesa ha sortit amb Rojas, Josep Domènech, Brian, Josep Ramón, Roger Cunyat, Ubalde, Carles Llarch, Marc Blanch, Genís Navarro, Albert Castell i Saumell.

Primera part en dos trams clarament diferenciats, un primer tram en cert nerviosisme per part
del Gandesa, que en el pas dels minuts ha anat tranquil·litzant-se, trobant el seu joc i imposant-se al rival, amb ocasions cara a porta i recordant en molts moments a l’equip de la temporada passada.

Albert Castell ha estat l’home que ha gaudit de millors ocasions en aquests primers quaranta-cinc minuts, després de no poder aprofitar les dues primeres, la tercera significava el 0-1. Era el minut 26 quan una jugada en profunditat acabava en una centrada que arribava a peu de Genís i aquest cedia a Castell per inaugurar el marcador.

 

Amb el 0-1 finalitzava un primer temps, que vist els mèrits d’uns i altres, hagués pogut estar més ampli en favor dels visitants.

Segon temps molt semblant al primer, amb un Gandesa que en el pas dels minuts feia seu el partit, es sentia còmode i anava originant ocasions. Al minut 60, una bona jugada per banda era aprofitada per Saumell, després del rebuig del porter local, per anotar el 0-2.  Al minut 75, Pau Cardona amb el cap culminava amb gol un bon desplaçament, tot i que no pujava al marcador per un fora de joc més que dubtós.

En resum, bones sensacions d’un CF Gandesa, que amb un onze consolidat i encara que no es troba al seu millor nivell, ha demostrat que pot ser un equip força competitiu per engegar una campanya plena d’incògnites  

VALORACIÓ DEL PARTIT