Per fi arriba el desitjat retorn del CF Gandesa amb bones sensacions de futur

3 - 0
Full Time
Equips inicials

CF GANDESA
Iniesta – Josep Domènech – Joserra – Roger Aubanell – Montxu – Ubalde – Carles Llarch – Guillem Llarch – Machado – Dilla – Genís Navarro
CF EBRE ESCOLA ESPORTIVA
González – Abelló – Monclús – Monteso – Campanals – Lassen – Fornos – Armengol – Codorniu – Tena

Crònica

Després de gairebé un any i mig sense competir, el CF Gandesa ha tornat a disputar un partit al Municipal. L’equip del nou tècnic, Ivan Romeu, que donava inici a la seva pretemporada el passat dia 10 d’agost, ha afrontat el seu primer partit de preparació, dels cinc que té previstos disputar abans de que el proper 2 d’octubre arranqui la competició oficial al grup 1 de 3a Catalana. El seu rival d’aquesta tarda ha estat el CF Ebre Escola Esportiva, equip que tant bones sensacions deixava la temporada passada, culminant en un brillant ascens a Segona Catalana.

Primers quaranta-cinc minuts sense massa història, on s’ha fet evident que el rodatge dels dos equips encara no és massa elevat i les ocasions de gols tant a una porteria com a l’altra han brillat per la seua absència. Ressenyar com a ocasió més destacada una acció en profunditat de l’equip local que Dilla excessivament escorat no podia aprofitar per inaugurar el marcador. Així s’arribava al descans amb el resultat inicial.
A la segona part, amb el pas dels minuts, els locals s’han anat entonant i han començat a donar mostres de la seva qualitat. Una internada per banda de Josep Domènech que no trobava rematador a la seva centrada era la primera ocasió dels de casa. Una molt bona combinació entre Genís, Dilla i Josep suposava de nou una nova oportunitat. Al minut 63 finalment arribava el primer gol local, amb una excel·lent combinació entre Genís Navarro i Sergi Alcoverro, que Roger Aubanell entrant al remat com un davanter centre transformava en gol. El 2-0, al minut 84, ha estat obra del juvenil, Sergi Alcoverro, que en una jugada de murri aprofitava una indecisió dels defensors visitants per introduir la pilota al fons de la xarxa. I el 3-0 ha estat una genialitat de Josep Domènech que veien al porter visitant avançat el sorprenia amb un gran xut des del mig camp, que tancava el resultat definitivament.

En resum, primera part més complicada i amb bastants desajustos però en la que defensivament no s’ha patit gens, mentre que a la segona part els locals han donat mostres de la seva qualitat en jugades al primer toc. Bones sensacions en general per aquest primer partit de pretemporada, en el que cal destacar el descobriment de Sergi Alcoverro, jugador juvenil d’Horta de Sant Joan, que a més de ser l’autor del segon gol ha participat força al mig del camp en associació amb Genis Navarro i donant una imatge molt bona. Li continuarà donant oportunitat el mister Ivan Romeu?

Declaracions

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!