Partit per als màsters

Dilla, Iniesta i Genís aprofiten la darrera jornada per assolir objectius individuals

0 - 6
Full Time
JORNADA 30
JE FLIX

Adrian Martos – Daniel Misut (Arnau Prunera, 60’) – Joel Fernández – Sergi Anguera – Ignacio Aroca – Johan Pérez – Jan Miquel (Adan Novella, 78’) – Carlos García – Cristian Ruiz – Gerard Anguera (Albert Arranz, 60’) – Pere Jordà.
Entrenador: Albert Saltor

Estadi:

Camp de Futbol Municipal La Ventonella. Flix

Gols:

0-1 Soufiane (12’); 0-2 Soufiane (15’); 0-3 Dilla (24’); 0-4 Dilla (56’); 0-5 Dilla (63’); 0-6 Genís Navarro (86’)

Àrbitre:

Edison Macas Orellana (Tarragona)            
Targetes grogues Flix: cap
Targetes grogues Gandesa: Sergi Alcoverro

Crònica:

El CF Gandesa acomiadava la seva exitosa temporada en el seu desplaçament a Flix. Un equip, que al llarg de la temporada ha anat superant la totalitat de reptes que s’ha proposat, encara era capaç de motivar-se en aquest intranscendent, a efectes classificatoris, encontre en diversos objectius, a més de sumar la seva vint-i-sisena victòria, com la de superar la xifra dels 100 gols anotats –abans d’aquest partit en sumaven 98-, la d’augmentar el compte golejador de Dilla per tal d’assolir el “pitxitxi” i la de què Genís Navarro, tal i com ja feia la passada jornada davant la seva afició, pogués acomiadar-se veient porta. Un cop més, tots els reptes proposats s’acabarien assolint.

Tot i les motivacions existents era fàcil, encara que fos de forma inconscient, que l’equip caigués en la relaxació i els jugadors tinguessin més el cap en els actes de celebració previstos per després del partit que en el propi matx. Però res més lluny de la realitat, els gandesans eren capaços de disputar un partit molt seriós, oferint una molt bona imatge en consonància al campió de la categoria. Des d’un bon inici l’equip interpretaria a la perfecció el partit plantejat per un Flix, que optaria per cedir la iniciativa al seu rival, amb un bloc baix dedicat bàsicament a defensar-se. Davant d’aquesta situació, els d’Ivan Romeu es trobarien còmodes, jugant amb molta paciència, obrint el camp amb els dos laterals, fent circular la pilota i esperant el moment adequat per trobar un jugador per dins o superar per fora. Al minut 12, era Soufiane qui inaugurava el marcador, per repetir al cap de tres minuts. Dilla, al minut 24, anotava el 3-0 amb que s’arribaria al descans.

El segon temps seguiria amb la mateixa tònica, amb un equip local que, a més, acusaria el desgast físic del primer període i no es mostraria tant ordenat, el que facilitaria una mica més la generació d’accions d’atac visitants, gaudint de molt de domini i tenint moltes ocasions de gol. Dilla, als minuts 56 i 63, arrodonia el seu hat-trick particular, amb el 0-4 i 0-5 i Genís Navarro, després de no poder aprofitar unes quantes ocasions, aconseguia finalment, al minut 86, tancar el marcador amb el 0-6 final, per acomiadar-se amb molt bon sabor de boca.      

Redactor:

Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!