MIQUEL AGUZA SERÀ EL SEGON ENTRENADOR DEL CF GANDESA

Tot i les múltiples incògnites que encara s’han de resoldre respecte a la temporada vinent ( composició grups, pla de competició, etc.) de les quals, tal i com es vagin resolent, us hem donarem ampli coneixement, poc a poc es va conformant la plantilla del primer equip de cara al seu històric debut a Primera Catalana. A totes les renovacions i fitxatges de jugadors que ja us hem anat anunciant, cal també afegir-hi els que seran els nous components del staff tècnic. Si abans inclús de fer-se oficial l’ascens a Primera Catalana, ja us anunciàvem la incorporació de Javi García com a nou tècnic de l’equip, ara és el torn de donar-vos a conèixer al que serà el seu segon i a la vegada exercirà les funcions de preparador físic.
I aquest no és un altre que Miquel Aguza, tècnic en dilatada experiència com a preparador físic en equips com el CF Reus Deportiu (Tercera Divisió i Segona Divisió B), Nàstic de Tarragona (Segona Divisió B), UE Llagostera (Segona Divisió) i FC Ascó (Tercera Divisió) i com a tècnic del CF Reddis (Primera Catalana).
La relació professional entre el nou tècnic del CF Gandesa, Javi García i Miquel Aguza ve de lluny, havent coincidit a les banquetes del Reus Deportiu, Nàstic de Tarragona i Ascó, on fins i tot la temporada 2018-19 amb la destitució del tècnic Leo López van dirigir conjuntament l’equip asconenc a Tercera Divisió.
BENVINGUT AL NOSTRE CLUB I MOLTA SORT, MIQUEL!