La ciutat de Gandesa celebra l’ascens del seu equip de futbol

Dia gran el que es va viure dissabte passat a la ciutat de Gandesa i és que la celebració de l’ascens del seu equip de futbol a Segona Catalana es va convertir en tot un fenomen popular. Un cop finalitzat el darrer encontre de la temporada, disputat a Flix i amb els jugadors, staff tècnic i aficionats desplaçats ja de retorn a la capital de la Terra Alta va donar inici la rua del campions, a la que a més del primer equip s’hi afegien també els altres dos conjunts del club campions de lliga, l’aleví C i el prebenjamí blau. Amb sortida des del camp de futbol, recorria l’avinguda Catalunya, la plaça de la Farola i l’avinguda Valencia, per concloure a la plaça de l’Ajuntament, amb una molt nombrosa assistència de públic.

A l’Ajuntament eren rebuts per l’alcalde de la població, Sr. Carles Luz. Després de saludar a l’afició des del balcó i dedicar-li uns parlaments, els capitans dels tres equips, juntament amb el tècnic Ivan Romeu i el President del club signaven al llibre d’honor de la ciutat.

A continuació, la comitiva es desplaçava fins l’Església de la Mare de Déu de l’Assumpció, on eren rebuts pel seu rector, Mossèn David Arasa, per tal d’oferir els títols aconseguits i efectuar una ofrena foral a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de la Fontcalda.
Per finalitzar la lúdica jornada, als voltants de la mitjanit, el camp de futbol municipal albergava la festa final, amenitzada pels DJ’s Pau Boira i David Jardí, fins a altes hores de la matinada.     

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!