JA ES CONEIXEN LES DATES D’INICI DELS DIFERENTS CAMPIONATS DE LLIGA

Tant el primer equip com el filial faran el debut en les seves noves categories el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.   

Els equips de futbol base de Primera Divisió debutaran el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, mentre que els de la resta de categories i l’equip amateur femení ho faran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.   

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic l’acord adoptat per la Junta Directiva, en la reunió celebrada aquest dimarts 7 de juliol, referent a la data d’inici de les competicions de lliga, tot i que encara restaran per conèixer tant la composició dels diferents grups com els plans de competicions. 

Sempre que la situació sanitària no obligues a una posterior modificació aquestes són les dates fixades.  

En el futbol amateur masculí, el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre es donarà el tret de sortida a les competicions oficials d’àmbit territorial a Catalunya, amb la disputa de la primera jornada del campionat de lliga a les categories de Primera, Segona i Tercera Catalana. 

En futbol base, tota la Primera Divisió masculina farà el seu debut el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, mentre que la resta de categories formatives i el futbol amateur femení, excepte en les categories de Divisió d’Honor, Preferent i Primera Divisió, ho faran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.   

En tots els campionats de lliga, hi haurà com a dates de descans, per Nadal els caps de setmana del 26 i 27 de desembre de 2020 i del 2 i 3 de gener de 2021 i per Setmana Santa el cap de setmana del 3 i 4 d’abril de 2021. D’altra banda, com a conseqüència de l’endarreriment de l’inici de la competició, s’han habilitat com a dates de competició, el pont de la Puríssima coincident amb el dies 6, 7 i 8 de desembre de 2020 i el Carnestoltes coincident amb el cap de setmana del 13 i 14 de febrer de 2020. 

Com hem destacat anteriorment, aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.