Se’n va un número 10

El capità penja les botes després de 16 temporades defensant la samarreta del primer equip.

Sens dubte la temporada 2022-23 passarà a l’historia del CF Gandesa, a més de per ser la del seu Centenari i haver aconseguit l’ascens a Segona Catalana, per posar punt i final a la trajectòria esportiva d’un dels nostres jugadors més emblemàtics. I és que el nostre gran capità, Genís Navarro, després de 16 temporades defensant la samarreta del nostre primer equip, ha decidit penjar les botes.

Pertanyent a una nissaga molt estreta i nombrosament lligada al club, Genís s’incorporava a la plantilla del primer equip la temporada 2007-08, a les ordres de José Antonio Pitu, fent el seu debut en el partit Gandesa-Montblanc, corresponent a la jornada 6 del campionat, entrant al camp en substitució de David Bes. Aquella primera temporada disputava un total de 25 partits. Convertit en tota una referencia al centre del camp, ha anat acumulant partits, temporada rere temporada, de la mà de tècnics com Miquel Bes, Antonio Morales, Enrique Alaixendri, Rafel Navarro, Guillermo Camarero i Ivan Romeu, sent la temporada 2014-15, amb 31 encontres jugats la més intensa. La temporada 2019-20, donada per finalitzada amb anticipació a causa del covid19, vestia la samarreta roja un total de 20 partits, mentre que la temporada següent, amb l’equip a Primera Catalana, no arribava a debutar, ja que el CF Gandesa només jugava el primer partit de la temporada, al decidir el club, pels motius que tots coneixeu, retirar-se de la competició. Aquesta temporada ha disputat un total de 26 partits, havent anotat un total de 8 gols, els dos darrers en les dues darreres jornades del campionat, que curiosament suposa la seva temporada més encertada cara a porta, erigint-se, en un dels grans artífex de l’ascens de categoria.  

A mode de resum, dir que Genís Navarro, en les seves 16 temporades al primer equip, ha acumulat la impressionant xifra de 373 partits jugats i 38 gols marcats. I no tant sols cal dir adéu a un magnífic jugador, també hem d’acomiadar a una persona extraordinària.
MOLTES GRÀCIES PER TOT GENÍS, JUGADORS COM TÚ HAN FET GRAN LA NOSTRA CENTENARIA HISTORIA.

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!