FC ASCÓ – CF GANDESA     TEMPORADA 2020-21    PRIMERA CATALANA – Primera Fase – Subgrup 2.A   JORNADA 1       Data: 03-10-2020, 17:00

EL GANDESA CAU PER LA MÍNIMA EN EL SEU DEBUT

Bon partit de l’Ascó davant un rival mancat de ritme i que ha de millorar per assolir un bon nivell competitiu.  

Després de quasi bé set mesos sense competició ha donat inici de forma oficial la temporada 2020-21. El CF Gandesa, després del brillant ascens aconseguit la passada campanya, ha debutat a Primera Catalana al camp de l’Ascó. Javi García, nou tècnic de l’equip gandesà, ja declarava en els dies previs que la pretemporada tant atípica que han hagut de viure i les baixes de cara a aquest partit, a la que a darrera hora s’ha afegit la de Genís Navarro, provocarien que el seu equip no arribes a aquest primer partit en el seu millor nivell possible ni de lluny i a l’hora de la veritat així ha estat.

Ha sortit més ben posicionat l’equip local davant un Gandesa que en aquest primer tram del partit a més ha semblat acusar el nerviosisme del seu debut a la categoria. Després de diverses arribades de l’equip asconenc, seria Ion Perelló qui al minut 21 de joc obriria el marcador per al seu equip. Amb el pas dels minuts el Gandesa aniria assentant-se millor sobre el camp i aconseguirà gaudir d’alguna que altre oportunitat a peus de Saumell i d’Ubalde, que no encertaria a definir. Amb l’1-0 s’arribaria al final dels primers 45 minuts. Al segon temps, la millor forma física dels locals s’aniria imposant sobre el seu rival, que pràcticament no s’aproparien a la porteria defensada per Sergi Fuertes, mentre que els de Germà Inglés gaudirien d’alguna bona arribada que Rojas en les seves bones intervencions s’encarregaria d’avortar. Al final, victòria mínima de l’Ascó, que a part  de fer bona la seva experiència a la categoria, ha demostrat que a dia d’avui es troba un nivell per sobre del Gandesa tant a nivell físic com de joc.    

MVP

NICO DÍAZ (FC ASCÓ)

EL DORSAL 10 DE L’ASCÓ HA ESTAT L’ENCARREGAT DE DIRIGIR EL JOC DEL SEU EQUIP, TÀCTICAMENT SEMPRE BEN COL·LOCAT I MANTENINT LA MÀXIMA INTENSITAT DURANT TOT EL PARTIT HA PORTAT LA BATUTA DE L’EQUIP DE LA RIBERA D’EBRE EN MOLT D’ENCERT.
 

RODA DE PREMSA