El resultat final no fa justícia al molt bon partit del Gandesa

JORNADA 17
Fitxa del partit:

CF GANDESA
Aída Bosque – Paula Frigola – Laura Castellví – Paula Aguiló – Sofia Aubà – Jazmin Pedrol – Andrea Cuello – Janira Pedrol – Ariadna Margalef – Cinta Ferré – Iuliana Tugui
Suplents: Julia Ripoll – Eulalia de Sanjuan
Entrenador: Jordi Calvo

ESCOLA FUTBOL BASE CALAFELL CF
Marta Parra – Judith Guardiola – Elisabet García – Svenia Kaste – Wasema Arbib – Tura Basseda – Elia Bayo – Aurora Bove – Claudia Labajos – Itziar Clemente – Ainhoa Diaz
Suplents: Zenaida Auvi – Evelyn Ramos
Entrenador: Joan Antonio Castelló

Estadi:

Camp de Futbol Municipal de Gandesa

Gols:

0-1 Elia Bayo (30’); 1-1 Iuliana Tugui (41’); 2-1 Iualiana Tugui (54’); 2-2 Elia Bayo (81’); 2-3 Elia Bayo (82’); 2-4 Evelyn Ramos (88’)

Àrbitre:

Eduard Paris Encinas (Terres de l’Ebre)
Targetes grogues Gandesa: cap
Targetes grogues Escola Futbol Base Calafell: cap

Crònica:

Afrontava el Gandesa un partit força complicat, rebent al Municipal a les segones classificades i únic equip dels dotze del grup que encara no coneixia la derrota. N’eren plenament conscients les jugadores locals, que sabien que per poder obtenir un resultat positiu havien de completar un molt bon partit. I encara que el resultat final pugui induir a pensar el contrari, el cert és que ho van aconseguir, donant la cara en tot moment i tenint al seu rival contra les cordes durant molts minuts. Però, com succeeix en bastantes ocasions, a vegades en jugar bé no n’hi ha prou i també fa falta una mica de fortuna i això és, tant sols, el que els hi va faltar a les gandesanes als darrers minuts de l’encontre per no haver de cedir els tres punts a les seves rivals.
Des de l’inici, es veuria un matx molt igualat, sent les visitants les que a la mitja hora de joc inauguraven el marcador. No es rendien les gandesanes i pocs minuts abans del descans, en un llançament de corner, Iuliana Tugui, empatava l’encontre. L’1-1 amb que s’arribava a la fi dels primers quaranta-cinc minuts, molt probablement, feia justícia al vist sobre el terreny de joc.   

La sortida al camp de les de Jordi Calvo, al segon temps, era molt bona i així als nou minuts, un llançament de una falta lateral per part de Sofia Aubà, era aprofitada, de nou, per Iualiana Tugui, per marcar el 2-1 i donar la volta al resultat. Continuaria el partit amb aquesta tònica fins arribar-se als deus fatídics minuts final, la lesió de la capitana, Sofia Aubà i un parell d’errades tàctiques propiciaven el 2-2, al minut 81. Feia mal el gol de l’empat en les files gandesanes i en sabien treure profit les de Calafell, per, tant sols un minut més tard, anotar el 2-3. La remuntada de les del Baix Penedès sentenciava definitivament el partit davant el desencís de les de casa, que encaixarien un nou gol en contra a dos minuts del final.

Redactor:

Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!