El primer equip inicia l’activitat

Tot i que encara falten més de dos mesos per a que la temporada 2022-23 doni inici de manera oficial, el nostre equip ja s’ha posat en marxa. Si bé el que podríem definir com pretemporada no arrancarà fins el proper 19 d’agost, aquesta setmana tindrem un anticipi i és que dissabte viurem un esdeveniment certament rellevant, com és el partit del centenari, que ha d’enfrontar al remodelat Municipal gandesà, al CF Gandesa i al juvenil A del FC Barcelona. Per tal de preparar aquest partit el nostre staff tècnic va decidir programar dues sessions d’entrenament els dies 2 i 4 d’agost.

A banda d’aquest interessantíssim duel, el divendres 19 d’agost es donarà el tret de sortida a una pretemporada que contempla divuit sessions de treball i una jornada de convivència el dissabte 27 d’agost. Pel que fa als partits amistosos de preparació està previst disputar un total de sis, dels quals ja estarien confirmats quatre i mancaria per concretar els rivals dels altres dos. A part de l’esmentat partit enfront el FC Barcelona juvenil; el dimecres 24 d’agost, està previst rebre a l’At. Mòra la Nova, de 2a Catalana. En partit de Festes Majors, el proper 4 de setembre, el rival serà el Falset Esportiu, de 3a Catalana grup 2. Mentre que el dissabte 10 de setembre serà el CF Ampolla, de 2a Catalana, l’equip que visitarà el Municipal gandesà. Tot això abans de que el dia 1 d’octubre arranqui el campionat de lliga, on a la primera jornada ens desplaçarem a Santa Bàrbara i a la segona en el debut com a locals viurem ja el derbi comarcal enfront el CF Corbera d’Ebre.

 

La primera sessió d’entrenament s’ha iniciat amb una xerrada del cos tècnic, encapçalat per Ivan Romeu encoratjant a tota la plantilla a gaudir d’aquesta temporada tant màgica que esta vivint el club així com a lluitar per assolir els objectius marcats i posar un brillant colofó a l’any del centenari. A continuació, s’ha donat la benvinguda als nous membres de la plantilla, amb el tradicional passadís de presentació.

 

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!