El primer equip es fa en la victòria en el seu partit de Festes Majors

2 - 0
Full Time
Equips inicials

CF GANDESA
-1r temps-
Eric Segarra – Josep Domènech – Robert Costa – Roger Aubanell – Cristian Paradas – Xavi Revuelta – Guillem Llarch – Jaume Gumiel – Pau Cardona – Saumell – Dilla
-2n temps-
Iniesta – Montxu – Joserra – Adrià Suàrez – Cristian Paredes – Josep Domènech – Ubalde – Genís Navarro – Carles Llarch – Dilla – Saumell.

AT. MÓRA LA NOVA
Ricard Giné – Joaquim Torné – Joan Batiste – Aleix Muñoz – Marc Vernet – Frede – Sergi Vila – Edgar Olvera – Jaume Guiu – Pau Muñoz – Yassine

Gols:

1-0 (26’) Saumell; 2-0 (92’) Dilla.

Crònica

El primer equip del CF Gandesa disputava el seu segon partit de pretemporada, coincidint amb la Festa Major de la seva població. El seu rival ha estat l’At. Móra la Nova, de Segona Catalana.
El cert és que durant els primers minuts de partit ha quedat reflectida sobre el terreny de joc la diferencia de categories entre un i altre equips, eren els visitants qui es feien en el control del joc i qui arribaven més sovint a l’àrea rival, tot i que sense excessiu perill, destacant una primera aproximació al minut 5 i un bon xut al minut 12 que sortia a prop de la porteria gandesana. Per la seva part, l’equip local optava per fer-se fort en defensa, mantenint el bloc força conjuntant i esperant poder sortir al contraatac, així al minut 26, una jugada d’atac local era interceptava en falta. 

El llançament no resultava repel·lit de forma contundent per la defensa visitant i després d’una sèrie de rebot era Saumell qui des del punt de penal aprofitava la pilota morta per introduir-la al fons de la xarxa. El gol gandesà no provocava massa canvis en quant al joc, sent els moranovencs qui gaudien de més aproximacions a l’àrea rival, com en un xut de falta al minut 29 que Eric Segarra s’encarregava de rebutjar o en un xut llunyà al minut 34 que el porter local aturava en dos temps. La primera part finalitzaria en una internada per banda de Pau Cardona amb una centrada que Dilla no podia aprofitar.

Amb els canvis introduïts al descans, sortien els locals amb més força en el segon temps, tenim al minut 2 una bona ocasió Genís Navarro que parava el porter visitant, responien els athlètics amb una centrada i rematada sense perill al minut 9, un xut creuat al minut 10 i amb una centrada bloquejada per Iniesta al minut 18. Les ocasions gandesanes arribaven al minut 32 amb un llançament de falta que no trobava rematador i amb una recuperació de Montxu al minut 39 amb xut desviat. I ja quan el partit pràcticament tocava a la seva fi, amb el Móra la Nova pressionat per intentar aconseguir el gol de l’empat i els locals buscant recuperar i sortir ràpidament a l’atac en pilotes en profunditat, en una d’aquestes accions Dilla es quedava sol davant el porter i feia pujar el definitiu 2-0 al marcador.

Declaracions

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!