El Gandesa surt golejat del camp del líder

JORNADA 14
Fitxa del partit:

CFF TERRES DE LLEIDA
Sarai Alfonso – Rosa Perelló – Iris Sabido – Laura Puig-Gros – Marian Rodríguez – Tania – Maria Bea – Alexia Carbonell – Júlia Miró – Wiem – Lorena Caballero
Suplents: Alexandra Martínez
Entrenador: Juan Andrés Ibáñez

CF GANDESA
Aída Bosque – Iris Fontanet – Laura Castellví – Sofia Aubà – Andrea Cuello – Janira Pedrol – Cinta Ferré – Eulalia de Sanjuan – Iuliana Tugui – Sara Sabaté – Taís Morales
Suplents: Julia Ripoll
Entrenador: Jordi Calvo

Estadi:

Camp de Futbol Municipal de Rosselló

Gols:

1-0 Maria Bea (22’); 2-0 Maria Bea (43’); 3-0 Alexia Carbonell (45’); 4-0 Alexandra Martínez (70’); 5-0 Júlia Miró (75’); 6-0 Júlia Miró (78’)

Àrbitre:

Julian Adams Mensimah (Lleida)
Targetes grogues Terres de Lleida: cap
Targetes grogues Gandesa: Iualiana Tugui

Crònica:

Iniciava el CF Gandesa la segona volta de la competició en un desplaçament força complicat al camp del líder, CFF Terres de Lleida i per si això no fos prou ho feia una setmana més molt minvades d’efectius, amb tant sols 10 jugadores de camp i les 2 porteres.
Bon inici de l’encontre per part gandesana, que acabarien suposant els seus millors minuts del partit, fins al minut 22, en el què encaixarien el primer gol en contra. Amb el marcador desfavorable, s’optaria per endarrerir línies, el que no impediria que en els darrers minuts del primer temps les locals anotessin dos gols més gairebé de forma consecutiva.
Amb un 3-0 en contra al descans, el segon període s’endevinava força dificultós per les noies dirigides per Jordi Calvo. Tot i el resultat advers, les de Gandesa, tal i com succeïa al primer temps, tornarien a disputar uns bons primers minuts, fins que un nou gol en contra provocava que optessin per endarrerir línies. La lesió d’alguna jugadora combinada amb la manca de jugadores de recanvi motivava haver de finalitzar el matx en només 10 jugadores, rebent en tot just tres minuts dos nous gols en contra, que suposaven el definitiu 6-0.            

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!