El filial també s’estrena a domicili amb golejada

0 - 4
Full Time
JORNADA 1
Fitxa del partit:

CF LA GALERA
Gonzalo Tomas – Llull Cid – Aleix Chillida – Bogdan Belu – Jose Pisfil – Joan Igual – Miquel Arasa – Joan Pafila – Patrick López – Edgar Puchol – Bubacarr Jamanka
Suplents: Sergio Acosta – Abdelkarim Lemaallam – David Ripollés – Mamadou Diallo – David Fernández

CF GANDESA B
Miki Boira – Guillem Aubanell – Jordi Segura – Marc Sabaté – Jordi Hostau – Roger Aubà – Jonathan Ferreira – Ricard Manyà – Oriol Salvadó – Daniel Machado – Ramon Luz
Suplents: Gerard Vidal – Héctor Suárez – Ismael Aubanell – Gerard Ferré – Víctor Aubanell – Genís Folque
Entrenador: Sergi Vidal

Estadi:

Camp de Futbol Municipal El Terrer. La Galera

Gols:

0-1 Ramon Luz (25’); 0-2 Jordi Segura (30’); 0-3 Ramon Luz (48’); 0-4 Genís Folqué (75’).

Àrbitre:

Lhoussaine Bouyahiaoui (Terres de l’Ebre)

Crònica:

Després de la seva victòria a la primera jornada en el derbi enfront La Fatarella, el filial gandesà afrontava el seu primer desplaçament a La Galera.
Els hi costava als gandesans entrar en el partit, condicionats en grans mesura per les estretes dimensions d’un terreny de joc de terra, i a més buscant un joc molt directe no gens habitual en el seu estil de joc. Poc a poc s’anaven fent en el control, davant un rival que buscava sorprendre en pilotes llargues però que es trobava en un equip molt ben plantat defensivament que no els hi oferia cap mena de concessió. El gol de Ramon Luz, als 25 minuts d’aquest primer temps, augmentava el domini visitant, que a rel del segon gol, obra de Jordi Segura, a la mitja hora de joc, els permetia jugar en molta més tranquil·litat, practicant ja el seu habitual estil de joc.
Si tenir que afrontar el segons temps amb un 0-2 a favor ja donava molt avantatge als de Sergi Vidal, marcar el tercer gol quan tant sols s’havien disputat tres minuts d’aquest segon període, els convertia en amos i senyors del partit. Amb el 0-4, anotat per Genís Folqué, al minut 75, encara que fos de manera inconscient, l’equip baixava la intensitat, convertint el darrer quart d’hora de l’encontre en pràcticament testimonial.  

Segona victòria, per tant, del Gandesa B en dues jornades disputades, que li permet compartit el cap de la classificació amb els altres quatre equips que també sumen el ple de punts.   

Crònica:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!