El filial es recupera de la derrota de la passada jornada

4 - 5
Full Time
JORNADA 4
Fitxa del partit:

UE SANT JAUME D’ENVEJA
Javier Benito – Israel Marques – Carles Pérez – Ariel López – Roger Casanova – Adrià Abredo – Sergi Solà – Joan Ciardella – Naim Pinza – Aitor Gilabert – Sergi Gómez
Suplents: Ruben Ripolles – Arnau – Jaume Navarro – Enrique Forcadell – Adria Abella
Entrenador: Juan Antonio Flores                                      

CF GANDESA B
Miki Boira – Víctor Aubanell – Marc Sabaté – Jordi Duran – Héctor Suárez – Jonathan Ferreira – Daniel Machado – Oriol Fidel – Gerard Ferré – Ramon Luz – Ismael Aubanell
Suplents: Miki Roch – Oriol Salvadó – Ricard Manyà – Jordi Hostau
Entrenador: Sergi Vidal

Estadi:

Camp de Futbol Municipal Salvador Gisbert. Sant Jaume d’Enveja

Gols:

0-1 Jonathan Ferreira (04’); 0-2 Ismael Aubanell (09’); 1-2 Ariel López (16’); 2-2 Aitor Gilabert (23’); 2-3 Daniel Machado (27’); 2-4 Gerard Ferré (40’); 3-4 Adria Abella (48’); 3-5 Ismael Aubanell (64’); 4-5 Adria Abella (89’)

Àrbitre:

Eric Aleixandri Pla (Terres de l’Ebre)
Targeta vermella Sant Jaume d’Enveja: Sergi Gómez (84’)
Targetes grogues Sant Jaume d’Enveja: Israel Marques, Aitor Gilabert, Roger Casanova, Jaume Navarro, Joan Ciardella, Enrique Forcadell.
Targetes grogues Gandesa B: Héctor Suárez, Víctor Aubanell

Crònica:

El filial gandesà després de sumar la passada jornada la primera derrota de la temporada viatjava a Sant Jaume d’Enveja en la clara intenció de sumar els tres punts en joc, que li permetessin recuperar bones sensacions de cara als propers partits.
I la veritat és que el partit va començar força bé, ja que als deu minuts de joc el marcador ja reflectiu un 0-2, gràcies als gols de Jonatan Ferreira, al minut 4 i Ismael Aubanell, al minut 9. Aconseguirien els locals igualar l’encontre a l’aprofitar dues jugades a pilota aturada, però els de Sergi Vidal, en gols de Daniel Machado, al minut 27 i Gerard Ferré, al 40, tornaven a agafar un avantatge de dos gols per arribar al descans.
Només començar el segon temps, els de Sant Jaume d’Enveja retallaven distàncies i es col·locaven en un 3-4 que els permetia tornar entrar al partit. Ismael Aubanell, al minut 64, anotava el 3-5, que donava pas a una fase del partit on es gaudiria de força ocasions per part gandesana i alguna que altra per part dels de casa que no s’encertaven a materialitzar, fins a cinc minuts del final quan pujaria al marcador el definitiu 4-5.  

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!