El femení es retroba amb la victòria

JORNADA 20
Fitxa del partit:


CF GANDESA
Eulalia de Sanjuan – Iris Fontanet – Laura Castellví – Paula Aguiló – Sofia Aubà – Jazmin Pedrol – Andrea Cuello – Janira Pedrol – Ariadna Margalef – Iuliana Tugui – Sara Sabaté
Suplents: Paula Frigola – Cinta Ferré
Entrenador: Jordi Calvo

CLUB DE FUTBOL REUS DE TOTA LA VIDA
Olaya Martos – Esther Socías – Iris Cortizo – Aida Pagés – Xasmin Ortiz – Patricia Martínez – Sandra López – Beatriz Cavalcante – Yeraldin Luna – Ouassima Ouadih
Suplents: cap
Entrenador: Juan Angel Roman

Estadi:

Camp de Futbol Municipal de Gandesa

Gols:

1-0 Andrea Cuello (13’); 2-0 Janira Pedrol (17’); 3-0 Andrea Cuello (58’); 4-0 Cinta Ferré (73’); 5-0 Sofia Aubà (74’)

Àrbitre:

Mehmed Hyusein Topchu (Terres de l’Ebre)
Targetes grogues Gandesa: Jazmin Pedrol
Targetes grogues Reus de Tota la Vida: cap

Crònica:

Tres derrotes consecutives havien sumit al Gandesa en una ratxa negativa i perquè no dir-ho en un estat anímic no massa positiu. En aquests condicionants s’esperava la visita del cuer per tal de tenir opcions a revertir aquesta situació. Els prolegòmens del partit resultarien força noticiables, ja que si per part local es coneixia que no podien disposar de cap de les dues porteres de la plantilla i que serien les jugadores de camp, Eulalia de Sanjuan i Ariadna Margalef, qui ocuparien aquesta demarcació, per part visitant es feia palès que tant sols s’havien pogut desplaçar a la capital de la Terra Alta en deu jugadores.  
A l’hora de la veritat, li resultaria més avantatjós al Gandesa que el seu rival jugues amb una jugadora menys, que a les de Reus que la portera del seu contrincant fos una jugadora de camp. Deixant a banda tots aquests elements no massa habituals, cal dir que les de casa van disputar un molt bon partit, recuperant sensacions una mica perdudes.
Les de Jordi Calvo van estar molt bé de sortida, mostrant-se molt actives, molt intenses i en una molt bona actitud per fer-se amb els tres punts en joc. Així, al minut 13, ja aconseguien avançar-se al marcador, amb gol d’Andrea Cuello i només quatre minuts més tard era Janira Pedrol l’encarregada d’anotar el 2-0, resultat amb que s’arribaria a la fi dels primers quaranta-cinc minuts.     

La segona part transcorreria amb la mateixa dinàmica, amb un Gandesa portant el control del partit en tot moment, tot i que cal destacar que als primers minuts d’aquest segon període les del Baix Camp gaudien d’una gran oportunitat per escurçar diferencies a l’estavellar una pilota al pal, en la que pràcticament seria l’única opció clara de perill de que disposarien. De nou, Andrea Cuello i de nou, al minut 13, anotava el 3-0, que posava molt de cara el partit. Al minut 73, Cinta Ferré, feia pujar el 4-0 al marcador i un minut després la capitana, Sofia Aubà, establia el que ja seria definitiu 5-0.   

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!