Diverses accions puntuals impedeixen treure un resultat positiu

Bon partit del Gandesa que acusa la manca d’encert cara a porta

JORNADA 12
Fitxa del partit:

CLUB NOU FUTBOL BASE VILANOVA 2015
Ariadna Gómez – Jessica Villamayor – Jenifer Villamayor – Paula Santana – Nerea Liria – Carla López – Maria Villa – Marta Saez – Nerea Valero – Laia Yagüe – Valeria Capobianco
Suplents: Anna Martínez – Carolina Pablos – Vanessa Rodríguez – Ana Ortega – Brenda López – Euge Rojo – Fiona Azcarate
Entrenador: Xavier Surroca

CF GANDESA
Aída Bosque – Iris Fontanet – Laura Castellví – Claudia Monte – Andrea Meix – Janira Pedrol – Andrea Cuello – Sofia Aubà – Ariadna Margalef – Iualiana Tugui – Olga Descarrega
Suplents: Julia Ripoll – Nayara Cano – Gemma Pomada – Ainhoa Bosch – Laia González
Entrenador: Jordi Calvo

Estadi:

Camp de Futbol Cem Parc del Garraf. Vilanova i la Geltrú

Gols:

1-0 Nerea Liria (14’); 1-1 Olga Descarrega (33’); 2-1 Jessica Villamayor (54’);  3-1 Marta Saez (58’)

Àrbitre:

Lluc Bargués Busquet (Penedès-Garraf)
Targetes grogues Base Vilanova 2015: cap
Targetes grogues Gandesa: cap

Crònica:

Tornava el Gandesa a la competició en el desplaçament al camp del Club Nou Futbol Base Vilanova 2015 i tot i no aconseguir esgarrapar un resultat positiu cal destacar el bon encontre de les jugadores de Jordi Calvo.
Protagonitzaven les gandesanes una de les millors primeres parts de la temporada, mostrant-se molt serioses amb pilota, amb molta fluïdesa, donant sentit al joc, tenint el control quasi total del matx  i saben reduir pràcticament per complert les opcions de l’equip local. Es gaudirien de fins a tres ocasions molt clares per haver obert el marcador abans del minut 10, però la manca d’encert cara a porta ho impossibilitaria. En canvi de les Vilanova i la Geltrú serien capaces de treure profit d’un rebot en una jugadora visitant, que acabava a peus de la seva davantera i aquesta feia pujar l’1-0 al lluminós, al minut 14. El gol no feia variar la decoració d’un partit que continuava amb la mateixa tònica per ambdues parts i així al minut 33 un llançament de corner d’Olga Descarrega s’acabava convertint en gol olímpic, establint de nou l’empat amb que s’arribava a la fi dels primers quaranta-cinc minuts.    

Costava més al segon temps tenir la fluïdesa amb pilota que s’havia tingut a la primera part, tot i això l’equip seguia força bé, però novament una acció desafortunada en una pilota llarga a l’esquena de les defenses gandesanes era aprofitada per les de casa per tornar a posar-se amb avantatge, als 9 minuts del segon període. Acusarien les foranies el gol en contra, mentre que esperonava a les locals, que aprofitant la inèrcia positiva, només quatre minuts més tard, en una falta a la frontal de l’àrea anotaven el 3-1. Afectava força a les de la Terra Alta aquest nou gol, i tot i continuar intentant-ho i gaudir d’alguna bona ocasió per retallar distancies no eren capaces de variar el resultat.

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!