Desenllaç agredolç per al culebró d’una temporada que havia de ser històrica

Es perdran dues categories però es podrà ascendir sense haver d’esperar dues temporades

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol celebrada ahir dimarts a la Ciutat Esportiva de Blanes sembla haver posat fi al desenllaç d’una temporada que havia de ser històrica, amb l’ascens a Primera Catalana i que s’ha convertit en un autèntic malson. Molt al nostre pesar i després de mils reunions amb una agrupació de clubs que semblava disposada a tot i que a l’hora de la veritat va tenir un resultat completament nefast, vam tenir que adoptar la dolorosa decisió de retirar l’equip de la competició donades les circumstàncies en què es va reprendre la lliga, ho vam dir en el seu moment: “no és que no volem, és que no podem”. Després de mils de reunions amb una agrupació de clubs, amb un resultat ser completament nefast… Semblava que la nostra postura, tot i ser obligada per causes totalment extra-esportives, ens comportaria alguna mena de sanció, tant econòmica com esportiva. Des del club no hem deixat en cap moment d’exposar les nostres raons i argumentar en la nostra defensa que havia estat una situació totalment sobrevinguda que no ens havia permès altre solució que la adoptada al seu dia. Des d’aquest dia tota la directiva ha treballat constantment per defensar els interessos del club que tant estimem. Hem mantingut contactes amb representants federatius, arribant a desplaçar-nos part de la directiva del club, així com l’alcalde de la població, el senyor Carles Luz, al qual li agraïm el seu recolzament incondicional al club en aquets temps tant complicats, a la seu central de la Federació a Barcelona, per reunir-nos amb el mateix President, amb la intenció d’esbrinar el que podia ser el futur més immediat del nostre club. En aquesta reunió ja se’ns van donar una idea aproximada de quina podia ser la solució final.
Per fi avui es desencalla el que serà el nostre futur, no el més desitjat, però tampoc és el pitjor que es podia produir de cara a aquesta propera, el CF Gandesa es deixarà fins l’últim alè a Tercera Catalana per intentar aconseguir l’ascens, un cop aprovat a l’assemblea d’ahir l’aixecament de la sanció d’estar dues temporades sense poder ascendir.
La junta directiva també vol informar al soci i aficionat que durant aquests mesos ha estat treballant davant tots els escenaris possibles i ara, ja coneixedors del futur que ens espera per la temporada 2021-22, us animem a romandre molt atents als nostres canals de comunicació, ja que en dates ben pròximes us anirem informant de renovacions i fitxatges de jugadors. També voldríem dir-vos que si fins ara no hem fet cap anunci en aquest sentit és senzillament per que creiem que no tenia cap sentit començar a projectar la temporada vinent sense tenir clar d’on partíem i quins objectius ens podríem plantejar.
Moltes gràcies a tots, sobretot a tots aquells que aquests darrers mesos han destinat gran part del seu temps i de les seves energies a fer-nos costat… ha sigut imprescindible poder comptar amb vosaltres.

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!