CALENDARI TEMPORADA 2020-21 PRIMERA CATALANA. PRIMERA FASE. SUBGRUP 2.A

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha fet públics els calendaris dels grups i subgrups de Primera i Segona Catalana per la propera temporada 2020-21.

 

Com ja vàrem anunciar, està previst que l’inici del campionat de lliga es dugui a terme el cap de setmana dels propers 3 i 4 d’octubre, finalitzant, en conseqüència, la primera fase el cap de setmana del 13 i 14 de febrer de 2021.

 

El CF Gandesa, enquadrat en el subgrup 2.A, debutarà en un plat fort, amb desplaçament al camp del FC Ascó de German Inglés. L’estrena davant la seva afició es produirà a la jornada 2 rebent a la UD Vista Alegre. La jornada següent tornarà a jugar com a local, hi ho farà amb un altre partit de màxima rivalitat, ja que rebrà a la UE Rapitenca. A la jornada 4 s’haurà d’afrontar, a priori, un dels desplaçament més complicats d’aquesta primera fase, al camp del FC Santboià de Ramón Maria Calderé. A la jornada 5, el CF Vilanova Geltrú visitarà el Municipal. La jornada 6 viurà el tercer duel amb un equip de la província, en aquest cas desplaçament al Catllar. A la jornada 7 ens visitarà el CF Gavà, un altre dels equips potents del subgrup. A la jornada 8 es viatjarà fins a Cornellà de Llobregat per enfrontar-nos a la UE Sant Ildefons. I per tancar la primera volta, rebrem a la UD Viladencans.   

 

Recordem, un cop més, que els quatre primers classificats d’aquest subgrup 2.A disputaran la fase d’ascens amb els quatre primers classificats del subgrup 2.B, enquadrats en el subgrup d’ascens 2. Per altra banda, els classificats en els llocs 5è, 7è i 9è del subgrup 2.A disputaran la fase de permanència amb els classificats en els llocs 6è, 8è i 10è del subgrup 2.B, enquadrats en el subgrup de permanència 2a i els classificats en els llocs 6è, 8è i 10è del subgrup 2.A disputaran la fase de permanència amb els classificats en els llocs 5è, 7è i 9è del subgrup 2.B, enquadrats en el subgrup de permanència 2b.

Podeu consultar el calendari complet del equip en el següent enllaç: