Brillant remuntada del filial en un partit amb un total de nou gols

6 - 3
Full Time
JORNADA 10
Fitxa del partit:


CF GANDESA B
Miki Roch – Víctor Aubanell – Jordi Segura – Marc Sabaté – Guillem Aubanell – Pau Miró – Roger Aubà – Oriol Salvadó – Jonatan Ferreira – Ramon Luz – Adrià Suñé
Suplents: Miki Boira – Genís Folqué – Daniel Machado – Roger Aubanell – Héctor Suárez – Vili Filev
Entrenador: Sergi Vidal

CE OLÍMPIC MÓRA D’EBRE
José Luis Gallego – Joan Galende – Martí Strino – Oriol Bobis – Iker Melchor – Adrià Masip – Martí Sabater – Raul Gasca – Oscar Guirao – Eric Ariño – Gerard Cugat
Suplents: Lluis Vila – Sergio Ligero – Aissa Bouakka – Jordi José Moya
Entrenador: José Alejandro Curto

Estadi:

Camp de Futbol Municipal Gandesa

Gols:

0-1 Martí Sabater (20’); 1-1 Marc Sabaté (30’); 1-2 Martí Sabaté (33’); 2-2 Jordi Segura (37’); 2-3 Martí Sabater (40’); 3-3 Jordi Segura (46’); 4-3 Pau Miró (57’); 5-3 Roger Aubanell (76’); 6-3 Vili Filev (83’) 

Àrbitre:

Mario Gil Masip (Terres de l’Ebre)
Targetes grogues Gandesa B: cap
Targetes grogues Olímpic Móra d’Ebre: cap

Crònica:

Després de guanyar, en la darrera jornada, al líder a domicili i trencar la seva imbatibilitat, el Gandesa B volia continuar en aquesta dinàmica positiva amb una victòria enfront l’Olímpic Móra d’Ebre.
No es varen avorrir els valents que desafiant les baixes temperatures es van desplaçar al Municipal gandesà. Protagonitzava un molt bon inici de partit l’equip local, fent-se amb el domini del joc i el control de la pilota, però la incertesa d’un partit de futbol feia, un cop més, acte de presencia i en una contra dels visitants eren aquests qui es posaven per davant al marcador. El gol en contra va descentrar força als de Sergi Vidal, que tot i empatar l’encontre en rapidesa, per mig de Marc Sabaté, veien com tres minuts més tard els de Móra d’Ebre es tornaven a posar per davant. Amb l’1-2, es va entrar en una fase on les ocasions es van anar alternant a una i altra porteria, anotant, al minut 37, Jordi Segura, el 2-2. A cinc minuts dels descans, els visitants tornaven, per tercer cop en quaranta-cinc minuts, a agafar avantatge en el marcador. Amb el 2-3 s’arribava a la fi del primer temps.    
Com ve sent habitual, els de casa sabien treure profit dels minuts de descans per corregir diferents aspectes tàctics i de plantejament, aconseguint només començar el segon temps, de nou, Jordi Segura, igualar el resultat. Amb l’empat a tres, els gandesans es van anar fent amb el control del matx, aconseguint, amb el pas dels minuts, tenir el domini i generar ocasions de gol, que anirien pujant al marcador, així, Pau Miró, al minut 57, marcava el 4-3. El 5-3, arribaria al minut 76, obra de Roger Aubanell, que reapareixia després de la seva lesió a la pretemporada. I el 6-3 final, al minut 83, per mig de Vili Filev.         

Redactor:

Picture of Antonio Altadill

Antonio Altadill

Deixa un comentari

POWERED BY
dItHINKS SL

Registrat gratuitament a la nostra base de dades i rebràs les nostres últimes notícies al correu!