ATURADA DE LA COMPETICIÓ

 

 

La Federació Catalana de Futbol, davant les noves mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, ha procedit d’ofici a l’ajornament de tots els partits de competició oficial d’àmbit territorial en totes les seves modalitats i categories i de tots els partits amistosos, la disputa dels quals estigués fixada entre els dies 16 d’octubre i 30 d’octubre, ambdós inclosos.

Aquestes mesures no afecten l’esport professional, ni les competicions d’àmbit estatal o internacional. Tanmateix, els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts.

Des del CF Gandesa, com no pot ser d’altra manera, respectem les mesures adoptades i desitgem que aquestes repercuteixin favorablement en poder tornar a reprendre la competició esportiva, amb els mínims riscos i amb les majors garanties sanitàries. Esperem que l’anhelat debut davant la nostra afició, que es veu ajornat per segon cop consecutiu, es pugui produir el més aviat possible, fins llavors extremeu al màxim les precaucions i cuideu-vos tots molt.